Winterwonderpunt registreren

Grootse of minder grootse plannen om je woning sfeervol aan te kleden dit jaar? Dan kan je je hier registreren zodat dorpsgenoten mee kunnen genieten van je inspanningen.

Winterwonderkaart raadplegen

Benieuwd wie zich allemaal engageert voor ons initiatief? Dat kan je zien op onze Winterwonderkaart. Hierop vind je alle geregistreerde locaties die sfeervol zullen aangekleed zijn tijdens de eindejaarsperiode.

Volg ons op Facebook

Laat van je horen op onze Facebookgroep. Vertel ons alles over je decoratieplannen of post alvast een foto van je decoratie!

Aantal geregistreerde winterwonderpunten

Onze kaart telt momenteel 214 locaties. Ben jij de volgende?

Ons doel

Winterwonderdorp is een initiatief van Ouderraad 't Sjibke, OVB De Puzzel en Oudercomité GBS De Klimroos.

De eerste editie van Winterwonderdorp was een groot succes! Een versierde gevel, een verlichte tuin, een tekening op het raam.. of een enkele kaars om te tonen dat men elkaar niet vergat.

Werk mee aan een nieuw warm Winterwonderdorp 2021

Versier je gevel of voortuin in Betekom of Begijnendijk tussen 11 en 31 december.

Zaterdag 18 december gaan we voor een volledig verlichte gemeente, zodat we de eindejaarsperiode samen op een fijne en warme manier starten.

Heb je een bijzonder initiatief, ben je heel creatief of wil je gewoon graag je licht delen met anderen? Geef ons dan je locatie door via het formulier op deze webpagina en wij publiceren ze op onze kaart.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om je te registreren voor onze wedstrijd en zo mee te dingen naar een mooie prijs voor de meest originele decoratie.